tiistai 13. lokakuuta 2015

Kinderpiirakkaa ja puurtamista

Jos et oo kokeillut vielä, niin suosittelen lämpimästi, nimittäin Kinderpiirakkaa. Toisaalta jos muotosi ovat jo valmiiksi kurvikkaat, kuten minulla, niin kannattaa käyttää harkintaa. Tämä herkku nimittäin saattaa aiheuttaa jonkin asteisen addiktion. (Linkki käyttämääni ohjeeseen alhaalla)


Syy arkileipomuksiini löytyy huomisista vieraistani. Viikko sitten mittariini kilahti yksi vuosi lisää ja tästä syystä joukko rakkauspakkauksia paukahtaa meille kahvittelemaan: mummu, äitipuoleni sekä neljä sisarustani. Vaikka väsy kirveleekin jo tässä vaiheessa iltaa silmissä, niin oli pakko väsätä vielä pienet piirakat, koska kukaan ei kestä sitä kuittailua mitä olisin saanut kaupan valmispullista. heh.

Tässä se nyt on!!


Koska sain kaksi viikkoa sitten flunssan, joka kesti viikon, tuntuu siltä että työjono pöydälläni ei vaan häviä normituntien puitteissa. Olen joutunut jonkin verran ottamaan töitä kotiin viime viikolla ja eilen tein superpitkän päivän, mutta nyt alkaa helpottaa. Ihana tunne. 

Olen tottunut liian hyvälle, kun nykyisessä työssäni saan painaa puhelimen äänettömälle kellon lyödessä neljä eikä työpostejakaan tarvitse lukea kotona. Aikaisemmin kun tein kiinteistönvälitystä se oli ihan jokapäiväistä, että työpuhelimeen vastattiin silloin kun se sattui soimaan ja asiakkailla käytiin silloin kun heidän aikatauluihinsa parhaiten sopi. Nykytilanteeni on siis luksusta edelliseen verrattuna (vaikka kylläkin tykkäsin kiinteistönvälityksestä työnä), joten satunnaisista joustoista ei saisi edes valittaa :) 

Eilen kyllä tuntui siltä, että voisi vaikka tehdäkin enemmän iltapainotteisesti töitä, 
kerran toimistostani on näin upea näkymä:


Nyt täytyy lopettaa, joku syyllistää.



Kinderpiirakan ohjeen nappaan yleensä täältä: http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/590152/Kinderpiirakka/