sunnuntai 31. tammikuuta 2016

LOL

Ihana viikonloppu. Tosi kiva. Perjantaina käytiin vilkuilemassa perheen kanssa (äiti, äidin mies, mummu ja mummun mies ja tietysti Lassi) Stand-uppia ttt-klubilla. Sutelalla oli hauskat sutjautukset ja Walamies ei kaihtanut vaikeampiakaan aihealueita. Peukku!



Lauantaina käytiin lätkimässä lentopalloa ja illalla käytiin ystävien tupareissa.  Mielettömän hyviä ystäviä ja kiinnostavia keskusteluja. Miten oonkin päässyt noin hienoon jengiin mukaan? Ei voi muuta kun kiittää ja olla onnellinen.

Sunnuntaina nukuin luvattoman pitkään ja vietettiin oikeastaan koko päivä siivoillen ja touhuillen kotona. Ihan huippua kun saa rauhassa kuhjostaa villasukkasilleen ja järjestellä paikkoja. Keittiön kaapista löytyi viime vuonna vanhaksi mennyt protskupatukka, että se kertoo siitä kuinka usein tässä huushollissa tehdään perusteellisia siivoja (yleensä muuton yhteydessä).

Illan kruunasi pitkä terapiapuhelu Latvialaiselle rakastajalleni Alijalle, joka tällä hetkellä asuu siis Englannissa. Alijasta kirjoittelinkin jotain tässä kirjoituksessani. Alija is my brother from another mother!

LOL eli lots of love ja tsempit tulevaan viikkoon kaikille!