maanantai 9. marraskuuta 2015

Lihakellari ja yllärifani



Sillälailla sitten! Melko kummallinen sattumus kävi tänään. Oltiin ihan rauhaksiin poikain kanssa reenailemassa settejä kuntoon pikkujoulukeikkoja varten. Yhtäkkiä biisin vaihtuessa toiseen, hiljaisuuden katkaisi hiljainen koputus ja naisen ääni:

"Anteeks, teetteks te hääkeikkoja? Kuulosti meinaan aika hyvältä!" Neidillä oli suunnitelmissa ensi syksylle häät keskisuomessa ja hän siitä lennosta kyseli meitä soittelemaan. Toiveissa wife-to-be:llä oli raskaampaa musiikkia kevyemmän populääärimusiikin lisäksi. Todellakin onnistuu! Huippua vaan, kun saa vähän vaihtelua perinteisten suvivalssien lisäksi :)

Hehheh, tosi kummallinen juttu. Meidän reenikämppä on vielä tosi erikoisessa paikassa. Tila on vanhassa teollisuushallissa jossa on säilytetty mm. lihatuotteita jatkokuljetusta varten. Jonkin näköinen keskusvarasto siis (kai). Halliin on tehty väliseinillä pienempiä varastotiloja, joita vuokrataan kaikennäköisiin eri tarkoituksiin. Ainakin kaksi muutakin reenikämppää löytyy samaisesta rakennuksesta.

Hallin alkuperäisestä tarkoituksesta kumpuaa siis rakkaan reeniksemme hellittelynimi: Lihakellari. Täytyy sanoa että se mesta on jokseenkin pelottava. Varsinkin silloin pupu oli pöksyssä kun menin sinne kaverini kanssa keskellä yötä soittelemaan. Tai siis minä soittelin ja lauloin, Manna hengaili. 

Pitäis varmaan keskittyä reeneissä 
enemmän laulamiseen ku snäppäilyyn.



Alla video Jassun ja Mannan
yölliseltä retkeltä: