tiistai 29. syyskuuta 2015

Me ollaan ne oudot vieraat

Mainitsin ekassa tekstissäni, että joskus on jotain musahommiakin tullu tehtyä. Itseasiassa aika paljonkin ja jo jonkin aikaa, mutta alotetaan vaikka tästä viimeisimmästä: Oudoista vieraista. Me käydään häissä ja muissa kemuissa soittelemassa ja ollaan aina ne oudot vieraat, ketä suurin osa ei tunnista. Oudon näkösiäkin ollaan, mutta onneks soittohommissa ei pelailla ulkonäöllisillä jutuilla.



Tässä me ollaan (mää oon toi justiina):














Meitä on kaksi laulajaa: Junnu ja minä. Lisäksi koitan vähän pimputella pianoakin välillä. Kitarassa heiluu Niko, rumpuja paukuttaa Kimmo ja Bassoa pamputtaa Tero. 

Lyhyesti vois kertoo, että me soitellaan vähän kaikenlaista räpistä popin kautta hevimpäänkin osastoon. Jos ääripäitä haetaan niin sieltä löytyy Karnivoolia, Cypress Hilliä, Maija Vilkkumaata, Stellaa, Adelee, Emilia Torrinia, Rihannaa, Aviciita... Eli aika laajalla skaalalla pystytään toteuttaan tilaajien toiveita. 

Oon ollut näiden poikien matkassa nyt nelisen vuotta, mutta Nikoon ja Kimmoon tutustuin jo vähän aikaisemmin. Silloin soiteltiin pikkuisen erilaisella kokoonpanolla, jonka nimi oli Libertine. Libertine jouduttiin hautaamaan kun silloinen basisti muutti toiselle paikkakunnalle ja näin löysin tieni Outoihin. Onnekas sattuma etten sanoisi. 







Musahommia on ollut matkanvarrella vähän kaikenlaisia, mutta tämä Outoilu on ehdottomasti tällä hetkellä ykkösprojektini. Jotain pientä räppiprojektiakin on pyörinyt taustalla, mikä on ehdottomasti mukavaa vaihtelua! Katsotaan kun saadaan räppinauhat masteroinnista jotain linkkiä tänne bloginkin puolelle. 

Tuolta pääset diggaileen Outoja Vieraita ja katteleen vähän lisää meistä:
https://www.facebook.com/Oudot-Vieraat-117668244957948/timeline/